Jag är full av huvudbrus

Ett första funderande inlägg på det nya året. Gott nytt år!

Jag måste bara få uttrycka skam över svenska medborgare som vurmar för individer som har tagit sig genom hela Europa – med papper som visar deras identitet. Inte alltför få med flyg.

När de kommer till Sverige saknar de alla former av papper på sin identitet. Dessutom saknar de pengar att betala med. Deras betalning sköts då av skattepengar från fattiga pensionärer. (”Vad får jag för mina skattepengar?”)

I sin erbarmliga naivitet saknar vurmarna förståelse för att mer än trehundratusen (300’000) svenska medborgare knappt har mat för dagen. Bland dem ensamstående kvinnor med barn – och dyr hyra.

De naivistiska vurmarna missar då att svenska medborgare som vigt ett helt arbetsliv åt landet Sverige, nu belönas med en pension som kanske och i bästa fall räcker till en svindyr hyra i ett avreglerat bostadsområde.

Att gå till tandläkare är långt utanför deras ekonomiska förmåga. Kanske att ett läkarbesök kan ske om det är akut och livet hänger på en lös tråd. Men att sedan hämta ut sin medicin ligger utanför de här fattiga människornas ekonomiska förmåga.

Nä, ni naiva vurmare! Jag är mycket besviken på er. Ni ser bara individer från främmande land och skiter i hur den egna befolkningen har det.

Med er syn på alla främlingar i landet Sverige, förstår i alla fall jag, varför Sverige ser ut som det gör idag, med våld, våldtäkter och bestialiska mord.

Jag har en dröm!
– att alla brottslingar med eller utan identitet, deporteras till det land de lämnade innan de ”landsteg” i Sverige.

Jag har en dröm!
– att vi svenska medborgare hjälper människor i nöd, men avvecklar individer som bara suger på den smarriga karamellen – Sverige.

Tack för ordet.

Beatus, qui prodest, quibus potest.

En kommentar på “Jag är full av huvudbrus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s